Ponnileir 29 Juli - 3 August-2018

Velkommen til ponnileir på Gyland!

 Første uka i August møtes vi til årets hesteferie som avsluttes med et meget spennende fartsfyllt hesteløp! Mange gleder seg og har store forventninger til seg selv og hesten. Det er spennende å treffe nye mennesker og utfordrende å møte gamle og nye konkurrenter i banen. Fra tidligere leirer har vi erfart at deltagernes rideferdigheter og selvsikkerhet stiger. De hjelper hverandre, bytter hester og gir hverandre tips og råd.

Det sosiale er også viktig. Vi er på leir for å kose oss og ha det gøy! Vi har et godt miljø, og det ønsker vi å ta vare på! Det innebærer at alle deltagere tar ansvar for seg selv og hesten sin, og er ryddig og blid og hjelpsom mot andre. Det skal alltid være voksne tilstede, også nattestid.

* Overnattingene skal foregå i telt eller campingvogn om dere har. Vi viser dere hvor dere kan sette campinvogner og telt når dere kommer.Kul

* Gyland hestesportslag står for minst 2 måltider pr dag (Frokost og middag). Dere kan kjøpe mat og div på butikken i Gyland.

* Til hesten må dere ta med strømgjerde. Vi har bare 12 bokser,så kun de som har mest behov får tildelt boks, si fra om dere må ha boks når dere melder dere på! Ta med flis/spon hvis du har boksplass. Alle må ta med tilstrekkelig meg fôr til hesten. Det er begrenset med beite, så dere må ta med grovfôr også. Husk også bøtte/balje til drikkevann.

Så til slutt noen REGLER for å delta på ponnileir. Mye er nytt fra i fjor, så ALLE må lese dette før påmelding!

Krav for å delta på leiren: 

-   Må være medlem i Gyland hestesportslag, hvis du ikke er medlem, gå inn på linken "BLI MEDLEM" !!!

- Har fylt 12 år. Deltagere under 12 år må ha med seg en voksen.

 

- Kun en hest/ponni pr deltager!

- Alle skal bruke hjelm og sikkerhetsvest og ridesko/støvler med hæl når dere rir eller kjører.

- Hester som sparker skal ha rødt bånd i halen.Ta hensyn! Det er ikke lov med høy fart når det er andre i banen. Prøveløp (kappridning) skal avtales med leirlederne. Uvettig ridning som kan være en fare for deg selv  eller  andre kan bli straffet med "rideforbud" resten av dagen! Ridning på området mellom Stallen og klubbhuset skal foregå i skritt.

- Ingen forlater leirområdet uten å gi beskjed til en av leirlederne! Vi organiserer turer til butikken i bil, så dere får handlet. Hvis dere ri ut på tur, si hvor dere skal!

- Hvis dere skal ned til stranden skal det avtales med en leirleder. Det skal alltid være en voksen tilstede når dere bader. Bading med hestene skal også foregå etter avtale med leirlederne! Av hensyn til andre som bader, så rir vi ned sammen i en eller flere grupper å bader med hestene. All møkk på stranden skal fjernes umiddelbart!

- Det er IKKE lov til å ri på idrettsbanen nede ved stranden!

-Fôring av hestene skal foregå på fastsatte tider. Pass på at hesten får i seg nok drikke, og ALLTID har tilgang til vann i boksen/uteområdet.

- Hvis dere har boks skal denne rengjøres minst en gang daglig. Vi har greiper og trillebår til låns, men det kan være greit å ha med egen greip. Møkka skal tømmes på anvist plass! Hold det ordentlig å ryddig rundt boksen eller der dere har utstyret deres.

-Vi har bare 12 bokser i stallen, så vi prioriterer de som har spesielle grunner til at hesten må stå inne! Si fra om dette når dere melder dere på leir! Vi viser dere hvor dere kan sette opp kve/luftegård til hesten, og hvor dere som ikke har fått boks kan legge utstyret. Husk å følge ordensreglene i stallen! De som ikke har fått boks til Grand Prix løpet, må passe på at denne er rengjordt og klar innen kl 10.00 på løpsdagen 4 august!-

Gi hestene ro. Om kvelden når hestene har fått sitt stell og fôr skal det være stille rundt stallområdet.

Dere kan lage mat i klubbhuset/Bua! Følg også ordensreglene her, å rydd opp etter dere! Du kan også sette mat i frys/kjøleskap. Bua blir stengt for matlaging kl 23.00 hver kveld.

- Vær Blid, positiv og hjelpsom! Hvis alle følger reglene her, oger snille og greie med hverandre, så lover vi en alletiders Ponnileir i år også!  

Vi gleder oss til å treffe gamle og nye hestevenner!

Velkommen skal dere være alle sammen!

Trykk Her for å gå til påmelding

 PÅMELDING PONNILEIR 

 

 


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

klara | Svar 02.07.2018 18.47

er påmeldingen ute? (:

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.07 | 18:47

er påmeldingen ute? (:

...
17.11 | 09:46
Ponnigruppa har mottatt 11
10.09 | 23:13
Fotoalbum har mottatt 1
20.07 | 21:24
INFO OM PONNILEIR har mottatt 5
Du liker denne siden