Regler og påmelding

 

Her kan dere melde dere på leiren! Vær vennlig å lese gjennom reglene nedenfor før dere melder dere på!   

Skriv inn dine opplysninger i ruten for meldinger nederst å trykk på send.

Eller SMS til: Cecilie Moi:452 76663

Påmeldingsfrist: 20 Juli!

Husk å få med ALLE opplysninger om dere selv og hesten!

-Ditt Navn, adresse ,telefonnr og fødselsdato  

-Foresattes navn, telefonnr og e-postadresse

-Skal du ha med campingvogn eller telt?

-Hestens navn, rase, alder og kjønn.

- Trenger du boks til hesten? 

 

Regler for ponnileiren 2018

OBS! Dette   signeres og leveres før leiren starter. Vi sender dette skrivet ut på e-post  til alle påmeldte, så kan dere skrive den ut selv, eller skrive under på et eksemplar når dere ankommer leiren! Alle under 18 år skal ha underskrift av foresatte! 

* Alle som skal delta på leir må være medlemmer i Gyland Hestesportslag, å ha betalt kontingent for 2018.


*De som har meldt seg på leir skal være tilstede hele uken. Det er begrenset med plasser, så de som har mulighet til å delta hele uken blir prioritert. Hvis deltageren av en grunn må reise hjem, og være borte hele dagen/natten må si fra til leirlederne. Leiren er kun for deltagere, men det er hyggelig hvis venner og familie kommer på besøk om dagen. Når det er leggetid, må alle besøkende forlate leirområdet. Det skal være kveldsro når leirlederne gir beskjed om det.


* Ingen av deltagerne  har lov til å forlate leirområdet uten å gi beskjed til leirlederne! Si alltid fra hvor du går eller rir!


* Alle deltagere skal være godt kjent med hesten/ponnien de har med, å kunne håndtere den både i banen og på tur.


*Det er egne ordensregler for stallen og klubbhuset(bua). Les disse og følg dem! Deltagerne må også følge rutinene, med fôring av hesten  å møte opp når vi har felles måltider og aktiviteter. Det blir satt opp en timeplan, og vi har minst 1 aktivitet med hestene hver dag. Hvis du ikke kan eller vil delta må du si fra.


*Hver deltager har selv  ansvar for at hesten/ponnien sin får tilstrekkelig med stell og fôr! Pass på at den får i seg nok væske! Hesten skal ALLTID  ha tilgang til rent vann når den er i boksen/i luftegård! Sørg for at hesten får nok  ro og hvile. Boksen/luftegården skal være møkket før kveldfôring. Hold orden på utstyret deres. Tapt eller ødelagt utstyr erstattes ikke!


*Alkohol og rusmidler er ikke tillatt! Det gjelder også røyk og snus for deltagere under 18. Røyking skal foregå på anvist plass!


*Brudd på reglene kan i verste fall føre til at deltageren blir bortvist, og sendt hjem.


 


Deltagers underskrift _____________________ Foresattes underskrift___________ _______Telefonnr:                                                                       Telefonnr: 


 
 

  

   

 

 

   

Skriv inn meldingen din her. Fyll ut skjemaet:

Nyeste kommentarer

02.07 | 18:47

er påmeldingen ute? (:

...
17.11 | 09:46
Ponnigruppa har mottatt 11
10.09 | 23:13
Fotoalbum har mottatt 1
20.07 | 21:24
INFO OM PONNILEIR har mottatt 5