Ponnigruppa i Gyland Hestesportslag

Om Ponnigruppa

Gyland Hestesportslag har sin egen ponnigruppe for barn og ungdom med interesse for hest. Det Norske Travselskap er vår hovedorganisasjon og de har satset stort på ponnitrav og rekruttering av nye unge kusker og travryttere.

Ponnitravet har samme prinsipp som ordinær travsport, men deles inn i 4 forskjellige kategorier etter høyde. For å kjøre ponnitrav må man ta et kurs på 30 timer, der man får opplæring i reglement, løpskjøring og utstyr som brukes. Etter fullført kurs må kusk/ rytter ta en teoriprøve, og gjennomføre et prøveløp med en godkjent ponni. Ponniene må også godkjennes i prøveløp, og da får de et tidskrav de må klare, i tilegg til å følge de andre reglene som gjelder i travløp. Når man har fått godkjent prøveløp og teori må man ha en drakt med egne draktfarger, draktens mønster og farge må godkjennes av DNT. Det er også krav om at ponnien er renraset, og har stamtavle.

I gyland tilbyr vi også ponnitrav kurs, hvis det er interesse og mange nok påmeldte. Men ellers har vi også mye annet moro i ponnigruppa. Vi er med på å arrangere hestens dag, og vi har ponnileir hver sommer! Ponnigruppa er for alle, uansett alder eller hva slags hest/ponni du har. Hovedmålet er å skape et godt miljø, og ha det gøy med hestene sammen!

Du trenger ikke betale noe ekstra kontigent til ponnigruppa. Det er et åpent tilbud til alle medlemmer i GHSL.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.07 | 18:47

er påmeldingen ute? (:

...
17.11 | 09:46
Ponnigruppa har mottatt 11
10.09 | 23:13
Fotoalbum har mottatt 1
20.07 | 21:24
INFO OM PONNILEIR har mottatt 5
Du liker denne siden