Informasjon om medlemskap i GHSL

Info til nye medlemmer!

Hvis du ønsker å melde deg inn i Gyland Hestesportslag må du sende en e-post til Solveig.

solveigeiesland@yahoo.no

Hun trenger opplysninger som Navn, adresse, tlfnr, e-postadresse og fødselsdato på den som skal meldes inn.Når medlemskapet er betalt blir du registrert som medlem. Siden vil du motta medlemskontigenten en gang årlig fra Det Norske Travselskap.

Medlemskap koster 200,- pr år, og 100,- pr år for de under 16.

Som medlem har du fordeler som:

Å bruke anlegget vårt dvs bane,rettstrekk, oppselingsplass. Det er også et bygg med12 lukkede påselingsbokser som kan brukes ved trening. Det er mulighet til å  leie boks.se egen leieavtale.Du har også rettigheter til å trene travhester og ponnitravere på travbaner i hele Norge, utenom løpsdager og andre arrangement.

På banen i Gyland står det diverse treningvogner og sulkyer til både hest og ponni til utlån for medlemme.  Disse vognene er merket med logoen til Flekkefjord sparebank! For å låne seletøy kan du ta kontakt med noen i styret. 

Vi har egen ponnigruppe for barn og ungdom. Vi ønsker å introdusere travsport for unge hesteinteresserte, uansett hvilken hest/ponni de eier, og uavhengig av hvilken kunnskap de har fra før. Hovedmålet er å skape et godt miljø der vi møtes med hesten i fokus og lærer av hverandre! Hver sommer arrangeres det ponnileir i forbindelse med Grand Prix løpet, der ungdom fra 12 år og oppover overnatter på banen og bruker uken på å forberede hesten til den store løpsdagen!

Hvis flere medlemmer ønsker å arrangere felles trening på banen, kan det lånes ut nøkkel til klubbhuset(Bua) for å varme seg eller lage mat. Det er egne ordensregler for Bua, og den som har nøkkel er ansvarlig for at de overholdes!

Hvis man bare er oppe å trener for dagen kan stall og oppselingsplass benyttes, men også her skal ordensreglene overholdes! Hvis du ønsker oppstalling ut over et døgn, så finner du informasjon om dette under linken Utleie av overnattingsbokser.

Vi har også en flott ridebane med oppvarmingsbane. Den kan  også benyttes av våre medlemmer, men ved bruk av hindermateriell må du ta kontakt med noen fra Gyland Ryttersportsklubb.

VIKTIG INFO!!
Vi leier ut bane/anlegg til rideklubber som ønsker å arrangere stevner og kurs.

Vi er et travlag tilknyttet Det Norske Travselskap (DNT), og Ridesportgruppa er tilknyttet rytterforbundet, dette er to uavhengige organisasjoner, og det er grunnen til at det må betales kontigent til både Det norske travselskap- og Gyland Ryttersportsklubb dersom du ønsker å bruke baner og rettstrekk til trening. 

-ponnigruppa ligger under travgruppa, med egen ponnikommitè.

😀

 Det er på Gyland det skjer! her er noe for alle og enhver med interresse for hest! Spreke topptrente travhester og lynkjappe galopphester, sprangridning med smidige ridehester og vakre dressurøvelser! Og utøvere som kommer fra hele landet til distanseritt i vår flotte natur!

Og så har vi Norges mest spesielle hesteløp, Gyland Grand Prix! Hesteløpet for ekvipasjer i alle størrelser og varianter! Tradisjonen tro har vi arrangert dette hesteløpet første lørdag i August i over 40 år! Sett av denne datoen til hestefest med masse fart, spenning og humor på travbanen vår i Gyland!

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen!❤