Vårt trofaste medlem Jan Birger Hogstad har avviklet hesteholdet og gitt bort alt hesteutstyret til GHL med ønske om at det skal være til nytte for medlemmer i laget, spesielt de yngre som har lyst til å begynne med travsport, men mangler utstyr.

Vi har fått seletøy, beinbelegg, og div annet trav utstyr. I tillegg til hjelmer, dekkener o.l.. I tillegg har vi fått en vogn med stenger til å ha hest med bak. Kjempefin til innkjøring av unghest!


 Tusen takk Jan Birger!


Vi minner også våre medlemmer på at de må gi beskjed til styret dersom utstyr blir ødelagt eller det oppdages feil/mangler på anlegget eller utstyret. 


Alle vogner tilhørende GHL har klistermerke med Flekkefjord sparebank logoen, og det er kun disse som er disponible for medlemmer! Disse vognene skal ALLTID stå under tak! Hvis du tar dem ut så vær vennlig å sett de på plass igjen før du går. Medlemmer som trener fast må gjerne sette igjen sine vogner i oppselingsstallen men det er på eget ansvar. Vogner og utstyr skal ikke plasseres foran vasken/ hestedusjen! 


Ponnivognene er også disponible for medlemmer, men disse har vi plassert i overnattings stallen. Også disse skal stå under tak å må settes inn igjen etter bruk av boksen. 

Seletøy/travutstyr , sikkerhetsvester og hjelmer er låst inne i Egil bua.


Ta kontakt med noen i styret hvis dere ønsker å låne noe av dette. Vi håper våre medlemmer har glede av å ta i bruk dette utstyret og samtidig hjelper oss å ta godt vare på det! 

- Styret GHL