Hestens dag 2022

Lørdag 25 juni

Gyland Hestesportslag arrangerer H3STENS DAG på travbanen, lørdag den 25 juni kl 13 🐎🤠

Denne dagen ønsker vi å presentere hesten og hestesportslaget for publikum, så dette er en åpen familiedag. Vi oppfordrer alle medlemmer i GHL til å melde seg på konkurransene, som blir litt som en oppvisning, men det blir også premier til alle! Og det er ingen startavgift! 

konkurransene dere kan melde dere på i er

Trav og/ eller montéløp for varmblodshester 

Travløp/monté for kaldblodshester.

Galopp for små og store hester.

Hekkeløp for små og store hester.

Travløp med og uten sulky for små ponnier.

Løpene settes opp etter grunnlag på travhester og i ponniløpene settes opp etter skjønnsmessig handikap. ( rase/høyde/kjennskap til ponnien) dersom ponnien ikke har en rekord innen ponnitrav.

Hekkeløp for ridehester og ponnier. Dette er som et galoppløp, men det settes opp 4-5 hekker på publikumssiden som hestene skal hoppe over! Siden dette er en oppvisning for publikum og tanke på sikkerhet er det ikke om å gjøre å komme først i mål. Det blir lik premie til alle deltagere. Hestene skal løpe i rolig og kontrollert tempo for at det skal være trygt og sikkert for alle. Husk at dette er en oppvisning, og ikke minst gøy for deg å hesten din å prøve noe nytt! 

vi håper flest mulig vil melde seg på, så vi får satt opp jevne og spennende løp for publikum! Vi håper også at medlemmet Kan stille opp å hjelpe til med ulike arbeidsoppgaber. I tillegg til løpene blir det litt forskjellig underholdning i pausen. Det blir også kiosksalg med varm mat, is og brus. 

Du kan melde deg på løpene til Cecilie H. Moi på messenger eller ringe ho på: 452 76663

vi trenger opplysninger om: 

hvilke løp du ønsker å delta i. ( Max 2 løp pr startende hest) 

Rytters navn og alder. ( aldersgrense er 15 år på store ridehester) 

Hestens navn , rase, høyde og evt rekord. 

påmeldingsfrist er mandag 18 juni. Vi håper våre medlemmer blir med å bidrar for å få til en flott publikumsopplevelse!