Ungdomssamling

11. November reiste to av jentene i klubben til Starum for å få med seg årets ungdomsamling, arrangert av DNT. Fredagen startet med innsjekking på kurshotellet, og deretter foredrag med vetrinær Anne Wangen. Det var fokus på forebyggende helsearbeid for hest og antidoping. Etter mye nyttig informasjon gikk turen videre til Biri Travbane. Det var julemiddag på menyen og hele resturangen var full! God stemning.
Lørdagen startet med en god frokost i Starums kantine. På dagens program var vi innom temaene "ridning av travere, med demo i ridehallen, foringslære og hovpleie. Det var svært dyktige foredragsholdere og vi lærte mye nytt. På kvelden spilte vi Kahoot, Victoria Reiersen fra Gyland hestesportslag slo skikkelig til her og vant hele quizen! 
På søndagen hadde vi om hestens ekstriør og trening av travhest. Anders Järnerot og Glenn Stenberg fylte dagen med spennende lærdom om de ulike temaene. Alt i alt var det ei lærerik helg og det var gøy å møte så mange fine travinteresserte ungdom og fagpersoner ikke minst. Vi gleder oss allerede til neste gang! Takk til DNT som skapte en innholdsrik og gøy helg